Olive bi morale biti transportirane v nizkih in dobro zračnih kontejnerjih in obrane takoj. Podaljšamo shranjevanje ali počasno delovanje sadežev, znižuje kvaliteto olja. Oksidacija in fermentacija se kažeta v sadežih, ki so bili shranjeni v visokih in nezračnih kontejnerjih, kateri vodijo v nepravilnosti in napačne okuse. Čeprav bi bila ta metoda cenejša, se oljarji trudijo, da olive oberejo in pripeljejo v oljarno v čim krajšem možnem času, saj se jim tako ohranja kakovost olja.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiqpL_Ut55V9XUXQoEevdjLPEuMmlKxnmp3LRAR744Q5kx5-3d6_sws3MdrG3dzLEE1mHjL4VPPxqdD2OspsbSlG0RyKccgVDoEkhpBwNSmocP_iSFf9y6LJI1ZWofAwY-Zrc0VSm51gE/s200/48046439_1977399162569024_2107980497316478976_n.jpg)
Ni komentarjev:
Objavite komentar